Ulei de ultima generatie : TES 668®

Allison Transmission anunță o nouă formulă de ulei de transmisie de înaltă performanță. Allison TES 668® Approved Fluid este un ulei cu o formula moderna cu multe avantaje în comparație cu fluidele pe bază de minerale, nesintetice. Acest ulei de transmisie de ultima generație este recomandat pentru urmatoarele transmisii ALLISON:  Allison Series 1000™, 2000 Series™, 3000 Series™, 4000 Series™ și H 40/50 EP™ Hybrid Series.

Uleiul TES 668 ajuta la stabilitatea oxidativă, anti-uzură și un indice de frecare cat mai mic ce duce la o durabilitate mai mare. Acești factori îmbunătățesc calitatea schimburilor și reduc zgomotul si vibrațiile.

Performanța mai bună la frecare asigură o aplicare mai consecventă a ambreiajului, chiar și în cazul variațiilor de temperatură și al unei sarcini mari.

Formula robustă a uleiului TES 668 îndeplinește cele mai exigente specificații legate de stabilitate a fluidului, lubrifiere și funcționare la rece.

Majoritatea problemelor dintr-o transmisie provin din utilizarea unui ulei neaprobat Allison. Folosind uleiurile aprobate Allison de la un distribuitor sau dealer autorizat este cheia pentru o performanță optimă și de lunga durată a transmisiilor dvs.