Suntem partener oficial al Allison Transmission încă din 1959 și, de-a lungul anilor, am acumulat cunoștințe aprofundate privind aceste transmisii complet automate de înaltă calitate. În plus față de transmisii și componente pentru transmisii, furnizăm de asemenea cu succes piese de schimb originale eficiente financiar direct de la producător.

K & W Drive Systems oferă piese de schimb originale pentru transmisiile automate Allison Transmission. Un stoc bine dotat în depozitul din Romania cat si in sediul central din Viena, accesul direct la sistemele noastre partenere ne permit să vă furnizăm orice piesă de schimb de care aveți nevoie in cel mai scurt timp.

Stim că este important să pui întrebarea potrivită pentru a primi răspunsul potrivit – adică, pentru a livra piesa de schimb corectă. De aceea, la solicitarea unor piese de schimb vă rugăm să ne furnizați seria transmisiei pentru care solicitați piesele de schimb. Fără aceste detalii, ne va fi aproape imposibil să vă oferim un răspuns rapid cu privire la disponibilitatea și prețul acestora.

Vă stăm la dispoziție pentru a găsi o soluție sustenabilă și eficientă financiar, de exemplu, prin oferirea de piese de schimb refabricate sau furnizarea de transmisii remanufacturate.